Rent a car - gama larga de masini

Masini de oras, de teren sau de lux, sau daca sunteti un tip sportiv va asteptam la noi pentru a inchiria masina ce o doriti.

Din ce in ce mai multi aleg sa faca streaming in loc sa cumpere. Aleg sa inchirieze in loc sa cumpere. Aleg sa imparta decat sa detina. Si din aceste obiceiuri de consum s-au pus bazele si unei afaceri profitabile pentru ambele parti. Serviciul de inchirieri auto a venit in sprijinul celor care nu isi doresc sa achite pretul integral pentru o masina, dar care au nevoie de un autoturism pentru evenimente care impun detinerea pentru o scurta perioada a unui autovehicul.

Poate vrei sa mergi in vacanta cu prietenii si este mult mai ieftin sa inchiriezi timp de o saptamana o masina decat biletul de avion. Poate vrei sa faci turul tarii asa cum iti convine si un serviciu de inchirieri auto iti va oferi cea mai buna oferta pentru nevoile tale. In fond, un alt avantaj este ca nu trebuie sa investesti o suma foarte mare de bani intr-un singur model, ci poti inchiria fix acel model sau modele care crezi tu ca ti se vor potrivi in perioada respectiva.

Si pe langa avantajul modelelor diversificate, exista si lejeritatea de a fi lipsit de grijile birocratice ale unei masini personale, respectiv RCA-ul, reparatia acesteia, loc de parcare platit la scara blocului. De aici, ideile si motivele pentru care ai nevoie de un serviciu de inchirieri auto incep sa aiba justificare. Si pentru ca generatia noua este adeptul acestui serviciu, din motive lesne de inteles, mai ales ca inseamna o economie foarte mare de bani, trebuie sa stii exact ce poti face cu o masina inchiriata si ce conditii trebuie sa indeplinesti ca sa te poti bucura de propria ta masina timp de cateva zile.

Mai intai, lesne de inteles este sa ai permis, chiar de mai mult de un an, ca sa nu le dai emotii celor de la compania de inchirieri auto si nici pasagerilor.

E bine sa ai grija de masina primita, cu toate ca este asigurata, in fond, ce vei folosi tu, va folosi si un altul imediat dupa tine. Si cum sigur ai grija de masina personala, la fel de bine vei avea grija de una inchiriata. Si o ultima conditie este sa o ridici si sa o predai la termenul convenit in contract.

Astfel, compania de inchirieri auto va stii ca esti un client de incredere si mai mult ca sigur isi va dori sa iti acorde un discount cand vei inchiria de mai multe ori intr-o perioada scurta. Un serviciu de inchirieri auto are si avantajul ca iti permite sa faci test-drive-uri cu masinile pe care ulterior, daca vei fi impresionat, vei vrea sa le cumperi. E mai scump sa mergi la fiecare show-room si sa beneficiezi de un test-drive gratuit, dar cel putin stii ca masina este a ta pentru perioada in cauza si te poti plimba in toate scenariile in care crezi ca vei avea nevoie de masina respectiva. Mai ales ca nu duci grija actelor, doar a combustibilului pe care il vei consuma si a timpului pe care il vei petrece cu masina. Mergi si vezi cum este sa inchiriezi o masina, nu doar un film.

 
BMW Seria 1
Detalii Rezerva
Volkswagen Golf
Detalii Rezerva
Skoda Octavia 2
Detalii Rezerva
Audi A4
Detalii Rezerva
Dacia Logan
Detalii Rezerva
VW Golf 6 2000 TDI
Detalii Rezerva
Ford Mondeo
Detalii Rezerva
Renault Megane
Detalii Rezerva
IVECO DAILY CARGO
Detalii Rezerva
Volkswagen touareg
Detalii Rezerva
HONDA CIVIC HYBRID
Detalii Rezerva
Mercedes Vito
Detalii Rezerva
VW Passat
Detalii Rezerva
Ford Fiesta
Detalii Rezerva
Bmw Seria 1 (2012-2013)
Detalii Rezerva
VW Caravelle
Detalii Rezerva
VW Cady MAX
Detalii Rezerva