Five Rent - inchirieri auto (rent a car) Bucuresti, Romania

Firma noastra are sediul in Bucuresti si este o companie existenta pe piata piata operatorilor de Rent A Car , inchirieri masini, avand in spate o vasta experienta in domeniul de inchirieri auto.

Livrarile de inchirieri masini, rent a car pot fi facute atat in Bucuresti cat si in principalele orase din Romania. 
Dorinta noastra este de a ne diferentia de celalte firme ce au ca domeniu de activitate inchirieri masini lucrand ca operator de masini de inchiriat , rent a car, dand dovada de profesionalism flexibilitate si nu in primul rand iesind pe piata cu unele dintre cele mai bune preturi. 

O caracteristica importanta in derularea afacerii noastre este grija fata de client demonstrata in primul rand de calitatea ireprosabila a serviciilor de inchirieri masinioferite de compania noastra. 
Oferta noastra cuprinde masini de inchiriat modele noi, acoperind atat categoria inchirieri auto de lux cat si sectorul inchirieri masini clasa medie si mica. 

Autoturismele cu care compania noastra a penetrat pe piata Rent A Car din Romania sunt modele noi , echipate full option. 

Parcul nostru de inchirieri auto cuprinde o gama variata de masini oferite in sistem Rent A Car toate fiind intretinute si verificate corespunzator in atelierele reprezentatelor principalelor marci auto. 

La cererea clientului, putem oferi servicii de inchirieri masini cu sofer. Acest serviciu este foarte util oamenilor de afaceri care calatoresc pe teritoriul Romaniei cat si in afara granitelor tarii. 

5Rent ofera masini de inchiriat , acoperind segmentul inchirieri auto cat si bineinteles masini de inchiriat din toate clasele auto de marime si confort. 

Livrarea masinilor Rent A Car se poate face direct la sediul nostru , intr-un loc stabilit de comun acord sau la domiciliul clientului. 

Oferim autoturisme din toate segmentele pietei auto de masini de inchiriat, pornind de la masini rent a car de oras, care se evidentiaza prin eleganta pana la modele de clasa mica, foarte apreciate de utilizatorii de inchirieri masini in conditiile unui trafic aglomerat, din marile orase ale Romaniei. 

Venim in intampinarea clientilor de Rent A Car oferind posibilitatea de a efectua rezervari online cu ajutorul formularului electronic existent pentru fiecare masini de inchiriat. 

5Rent ofera spre inchiriere masina sau masini cu sau fara sofer, cetatenilor romani si straini utilizatori de masini de inchiriat. Noi iti oferim solutia pentru inchirieri masini modele noi la preturi foarte mici. 

Noi garantam calitatea serviciilor de inchirieri masini oferite, datorita standardului ridicat al autovehiculelor ce le detinem, acestea fiind dotate pentru serviciul de Rent A Car cu ultimele sisteme de siguranta si confort oferite de producator. Tocmai de aceea noi acordam un maxim de importanta intretinerii autovehiculelor rent a car

Avem zilnic satisfactia revenirii clientilor nostrii de fiecare data cand au nevoie de o masina de inchiriat apeland la serviciile noastre de Rent A Car, moment in care intelegem ca prestigiul unei companii de inchirieri masini este dat de numarul tot mai mare de clienti multumiti.