Cum să economisești bani atunci când închiriezi o mașină?

Dacă ai ajuns pe blogul nostru opțiuni de închirieri auto, bine ai venit! Scopul nostru nu este doar acela de a-ți da o mașină de care ai neapărată nevoie, ci și de a te ajuta să ai parte de o experiență bună fără a cheltui o avere. În acest sens, am pregătit o serie de sfaturi pentru a te ajuta să economisești bani.

  1. Decide-te de ce fel de autoturism ai nevoie. Dacă nu vrei să dai prea mulți bani pentru a închiria mașina, alege una cu un consum redus și dimensiuni mici.

  2. Dacă ești într-un oraș străin, solicită o mașină cu GPS. Cum te-ar ajuta să economisești? Folosind GPS-ul ar fi greu să te rătăcești, chiar dacă nu cunoști împrejurimile, astfel nu ai consuma atât de mult combustibil căutând pe cont propriu adresa de destinație și nici nu ai pierde timp.

  3. Asociază-te cu cineva pentru închirierea mașinii. Indiferent că este vorba de o călătorie de afaceri sau de o vacanță, încearcă să închiriezi automobilul împreună cu un coleg sau cu un prieten. Astfel, poți împărți factura de la firma de închirieri cu cealaltă persoană (sau celelalte persoane) și beneficia și de companie plăcută în același timp.

  4. Caută mașini de închiriat pe internet înainte de momentul în care chiar ai nevoie de un vehicul. Dacă te apuci să cauți mașina odată ajuns la destinație, riști să pierzi foarte mult timp și să plătești și tarife mai mari. Poți găsi oferte foarte bune din timp, dacă dedici câteva minute unei căutări online. Poți contracta mașina cu câteva săptămâni înainte să ai nevoie de ea, astfel ai mai multe șanse să o și alegi pe cea pe care ți-o dorești sau pe cea de care ai nevoie.

  5. Fii atent la oferte. În funcție de data la care călătorești poți avea norocul de a beneficia de oferte făcute cu ocazia sărbătorilor importante din an.

  6. Verifică de ce gratuități ai parte atunci când vrei să închiriezi o mașină. Se pot oferi diverse, cum ar fi hărți gratuite sau chiar un anumit procent din combustibil, în funcție de consum. Dacă ai aceste informații, te poți orienta mai ușor, alegând cea mai bună ofertă pentru tine.

  7. Încearcă să lucrezi constant cu aceeași firmă, mai ales dacă închiriezi autoturisme des. Astfel, poți să te bucuri de diverse avantaje pe care doar clienții fideli le au.

Acestea sunt sugestiile noastre de economisire în ceea ce privește închirierea unei mașini. Dacă mai ai și altele, ne-am bucura să le citim în comentarii.

 

Anunta-i si pe altii...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>