5 avantaje ale unei mașini închiriate

Fie că ne dorim, fie că nu, cu toții avem nevoie de o mașină la un moment dat. Totuși, un automobil presupune cheltuieli destul de mari: începând cu achiziționarea sa (mai ales dacă se face printr-un credit bancar), continuând cu reparațiile, asigurările (RCA și CASCO) sau verificările. Tocmai de aceea, o soluție sănătoasă din punct de vedere financiar este evitarea cumpărării unei mașini. Deținerea unui permis de conducere, în schimb, este mai mult decât recomandată: poate ajuta la job, poate fi de folos într-o călătorie sau chiar în viața de zi cu zi atunci când o mașină este necesară și se impune închirierea uneia.

Dar care sunt avantajele închirierii unei mașini în România?

  1. Ajută la economisirea banilor – comparativ cu achiziționarea uneia, costurile sunt mult mai scăzute. În plus, o poți folosi în diverse situații în care călătorești alături de alte persoane, cu care poți împărți cheltuielile.

  2. Te scutește de griji – cu o mașină de închiriat nu trebuie să-ți bați capul să-i plătești rata lunar, să o duci la revizii sau să nu uiți de RCA. Firma de închirieri auto se ocupă de toate aceste detalii, tu trebuie doar să o conduci atunci când ai nevoie de ea.

  3. Poți testa mai multe mărci pentru a te decide mai ușor atunci când te hotărăști să-ți cumperi o mașină a ta. De ce să nu închiriezi de fiecare dată alta?

  4. Poți închiria o mașină pentru orice situație, și chiar vei avea nevoie de autoturisme diferite pentru diverse ocazii: nu poți urca pe munte cu aceeași cu care mergi la o întâlnire de afaceri.

  5. Chiar dacă ai deja un autoturism personal, dar e prea vechi, nu poți pleca la drum lung cu el, pentru că riști să ai parte de surprize neplăcute. Alege o firmă serioasă de rent a car și nu vei regreta decizia luată.

Te-ai gândit la alte avantaje ale unui serviciu de rentacar din România? Împărtășește-le cu noi!

Anunta-i si pe altii...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>